PAKEJ BALI INDONESIA

Mahukan pakej Bali murah pada harga yang terbaik ?

Kami tawarkan pakej-pakej Bali termasuk Bali Free and Easy ,Bali villa dan Bali honeymoon package untuk anda , pada harga promosi sepanjang tahun .

Sebagai pengendali pakej Bali yang berpengalaman sejak tahun 2014 , kami mengendalikan perlbagai jenis pakej percutian utama ke destinasi Bali Indonesia mengikut budget dan pemilihan program dari pelanggan .

Destinasi pulau dewata ini sangat unik kerana merupakan satu-satunya daerah di Indonesia yang merekodkan populasi penduduk beragama Hindu yang paling ramai dalam satu daerah, di tambah dengan keunikan budaya Bali dan keindahan rupa bumi yang amat memukau mata serta kehijauan alam semulajadi.

Pulau Bali boleh di nikmati melalui Keindahan Alam Semulajadi , Daerah Pergunungan yang Sejuk , Pemandangan Pantai yang sangat Indah , malah boleh menikmati kejernihan air di pulau sekeliling serta berhibur di Pekan Seminyak dan Kuta yang sangat popular di Seluruh dunia

1) Pakej Honeymoon Bali 3Hari 2Malam

2) Pakej Honeymoon Bali 4Hari 3Malam 

3) Pakej Bali Berkumpulan (3-6 Hari)

4) Pakej Bali Villa 

5) Pakej Villa Bali dengan Private Swimming Pool 

6) Pakej Tour Harian seluruh Bali 

7) Pakej Bali Dolphin 

8) Pakej Bali Adventure

9) Pakej Bali Murah 2019

10) Pakej Bali Murah 2020

 

Pilihan pakej boleh di pilih dari senarai di bawah , atau berhubung sahaja dengan pegawai perg=hubungan pelanggan kami untuk sebarang pertanyaan 

 

Konsultansi dan quotation adalah percuma !! 

KEISTIMEWAAN PULAU BALI INDONESIA

Alami panorama pakej Bali Yang mengandungi pelbagai keindahan yang amat menakjubkan
Bali merupakan pulau dan juga salah satu daerah di Indonesia.Ibu daerahnya adalah Denpasar yang menempatkan juga airport antarabangsa Ngurah Rai sebagai laluan udara utama ke seluruh dunia.

 

Penduduk asal Bali merupakan etnik minoriti yang beragama Hindu. Mereka telah menganut agama sejak Hindu ratusan tahun dahulu. Agama Hindu yang mereka anuti adalah berbeza dengan agama Hindu yang dianuti seperti di India. Ini kerana, mereka tidak menggambarkan tuhan mereka dalam bentuk orang binatang dan sebagainya. Mereka tetap percaya kepada tuhan yang tidak mempunyai bentuk dan tidak boleh digambarkan. Di kuil mereka, hanya kelihatan kerusi sahaja. Mengikut kepercayaan orang Bali, kerusi tersebut menggambarkan singgahsana. Sekiranya ada patung-patung di kuil mereka, mereka tetap menganggap yang ianya hanyalah gambaran pengawal kepada kerajaan Tuhan mereka.

 

Bali kini merupakan destinasi popular pelancong samada dalam dan luar negara.Merupakan antara pulau perlancongan yang menerima jumlah pelancong tertinggi di Indonesia, semestinya ada sejuta keistimewaan dan tarikan yang membawa pelancong ke Bali. Semestinya di sini terdapat banyak seni ukiran, seni lukisan dan kebudayaan yang bermutu tinggi. Pelbagai acara di peringkat nasional dan antarabangsa menjadikan Bali lebih terkenal dan popular.

 

Daerah Bali popular dikalangan peminat luncur air sebagai lokasi luncuran yang sesuai untuk golongan beginner ataupun advance surfer. Selain harga makanan yang agak murah, ombak juga agak tinggi yang membolehkan mereka untuk meluncur air hampir setiap hari bergantung kepada cuaca laut. Setiap tahun, jumlah peluncur air yang datang ke Bali naik hampir setiap tahun.

 

Untuk mendapatkan pakej pelancongan ke Bali dengan harga murah dan berpatutan, anda boleh memilih pakej pelancongan yang telah kami tawarkan di dalam laman ini. 

1/2

Mengapa Memilih kami ?

LEBIH 200+ TESTIMONI

Pakej Shahmie Travel dikenali sebagai pakej terbaik & murah. Shahmie Travel juga berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, anda selamat dari sebarang penipuan. Rating kami 4.8/5 star di Facebook.

PENGENDALIAN TOUR SECARA PROFESSIONAL

Kami akan menyediakan tour agreement dan butiran pakej yang lengkap dan diberikan kepada anda, supaya pengurusan aktiviti harian anda sentiasa sama seperti yang kami janjikan.Pemandu dan Pemandu pelancong akan mengikuti butiran sama seperti yang anda terima

TOUR GUIDE MESRA TETAMU DARI MALAYSIA

Tour Guide kami adalah yang berlesen dan mempunyai pengalaman menjaga tetamu dari  Malaysia.Boleh berbahasa Melayu dan Inggeris dengan baik .Anda Tak perlu risau tentang kebajikan anda di sana.  Mereka juga mahir selok belok geografi,sejarah dan masyarakat di Bali.

(PRIVATE TOUR)
PERBEZAAN PAKEJ BALI SHAHMIE TRAVEL BERBANDING YANG LAIN?


PILIHAN MAKANAN HALAL( For Muslim)

Restoran dan makanan dipastikan halal. Restoran yang kami pilih diiktiraf halal oleh Majlis Ulama Indonesia. Tour guide kami akan bantu jika anda ada sebarang keraguan.Tetamu dengan pilihan makanan Vegetarian dan no beef juga boleh di laksanakan bergantung permintaan.

TIADA KOS TERSEMBUNYI

Di Bali jika anda tidak hati-hati banyak kos tersembunyi yang anda perlu dibayar. Kami mudahkan urusan anda includekan tipping fee dalam harga pakej dan Invoice rasmi Tiada lagi bayaran anda perlu buat di sana nanti.

1/4

SHAHMIE VACATION SDN BHD (KPL 9835)
1243721-A


Alamat: No 23A, Jalan U19,Taman Sri Buloh
Sungai Buloh,47000 Selangor

Email: Shahmievacation@gmail.com

Telephone : 03-6158 6313
Fax: 03-6158 6313

Registered member with :

Malaysia Tourism Ministry 9835

SSM: 1243721-A

VISITOR COUNTER

Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
  • call-now-new-01
  • whatsapp-1
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon