SHAHMIE VACATION SDN BHD (KPL 9835)
1243721-A


Alamat: No 23A, Jalan U19,Taman Sri Buloh
Sungai Buloh,47000 Selangor

Email: Shahmievacation@gmail.com

Telephone : 03-6158 6313
Fax: 03-6158 6313

Registered member with :

Malaysia Tourism Ministry 9835

SSM: 1243721-A

VISITOR COUNTER

Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
  • call-now-new-01
  • whatsapp-1
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

PAKEJ MUSLIM GROUP TOUR

PAKEJ BALKANS 5 NEGARA 10 HARI 7 MALAM

Takkan nak tengok saje gambar yang kami snap ni. Pergi dan lihatlah sendiri pemandangan yang memukau mata.

Dari mata pasti jatuh ke hati..

😍 Sebab apa? Sebab terlalu cantik dekat sini!

CONFIRM DEPARTURE !!!

MACEDONIAALBANIAMONTENEGROBOSNIA & HERZEGOVINACROATIA

Jika anda masih mencari dan memilih pakej ke negara Balkan yang menarik dan serba lengkap ,apa kata cuba baca dan pertimbangkan tawaran kami seperti di bawah ini

 

Pakej Balkan 2019 dan 2019 KLIK SINI

 

Nak tahu tak apa yang best sangat package ni ???

Baca ni :

✅ Pakej Balkan Merupakan destinasi pilihan & viral yang paling banyak mendapat sambutan sepanjang tahun 2019/2020 ni.

✅ Lawatan ke destinasi yang diiktiraf sebagai UNESCO World Heritage Site. Antaranya Old Town of Dubrovnik, Mostar, Tasik Ohrid,dan lain-lain lagi.

✅ Mendalami sejarah-sejarah Islam yang pernah menjadi kuasa besar seluruh dunia. Negara-negara Balkans pernah menjadi jajahan taklukan Kerajaan Turki Uthmaniyyah di Eropah, negara Balkan juga merupakan kawasan kedua yang menerima kedatangan Islam di Eropah Selatan selepas Andalusia Sepanyol.

✅ Pakej Balkan menyediakan makanan yang Halal dan kami berusaha mencari penginapan paling selesa mengikut laluan perjalanan. Populasi penduduk Muslim di negara Balkan ramai dan hampir menyamai penganut agama lain.

✅ Shopping di bazar lama yang menjual barangan buatan tempatan untuk dijadikan sebagai cenderahati.Patinya harga yang di tawarkan amat menarik sambil memilih barangan yang mahu di bawa pulang.

✅ Anda akan menikmati pemandangan indah di luar kebiasaan kerana setiap lokasi menjanjikan pemandangan unik dan berbeza dari sebelumnya ,kita akan melalui pemandangan tepi laut ,pemandangan gunung ganang, kota metropolitan ,desa dan bangunan bersejarah yang pastinya ada kisah di sebaliknya

✅ Dengan di iringi oleh Tour Guide yang berpengalaman , pastinya pelbagai maklumat dan rahsia yang kita akan tahu setiap hari dan setiap lokasi .Sambil menambah pengetahuan ,lebih jauh berjalan lebih luas pandangan kita .

 

Sekarang saya nak ceritakan Siapa yang patut pergi dalam package ni ? 

 

➡ Yang bakal dan baru berkahwin. Beli untuk berbulan madu. Beli awal untuk surprise kan pasangan anda.

➡ Yang dah lama kahwin. Untuk menyegarkan semula cinta dan kasih sayang anda dan pasangan anda

➡ Untuk mereka yang suke explore tentang keindahan semula jadi

➡ Yang sedang mencari inspirasi dan ketenangan dari hiruk pikuk bandar

➡ Yang ingin berehat dan melihat budaya di negara orang

➡ Yang memang hantu travel

➡ Yang minat dengan senibina.

➡ Yang tak pernah travel langsung sebelum ni. Pergi ni tempat yang paling best terus !

 

APA YANG ANDA DAPAT KALAU JOIN PACKAGE NI

✈ Tiket Penerbangan pergi dan balik termasuk makanan dalam pesawat

🚡 Makanan Fullboard Halal

💲  Kumpulan yang kecil (Max 20 Paxs)

👔 Tour Leader, Tourist Guide yang Professional

🚍 Bas yang selesa memuatkan 20 seater dengan jumlah jemaah Maximum 20 Sahaja

💲  Eksklusif cenderamata dari Shahmie Travel

👍🏻 Keutamaan waktu Solat Jamak

✈ Menggunakan jenis penerbangan antarabangasa iaitu TURKISH AIRLINES & QATAR AIRWAYS .

 

Shahmie Travel & Tours (KPL 7301)(1046222-U)

☎ Pejabat : 03 6151 0313

📞 www.wasap.my/60108008303/Pakej-Balkan (En. Hafiz)

📞 www.wasap.my/60106000300/Pakej-Balkan (En. Jabir)

📲 Facebook page: www.facebook.com/ShahmieVacation

 

antara tarikan setiap negara

macedonia

albania

montenegro

bosnia harzegovina

croatia

Guest Gallery

><
1/2