SHAHMIE VACATION SDN BHD (KPL 9835)
1243721-A


Alamat: No 23A, Jalan U19,Taman Sri Buloh
Sungai Buloh,47000 Selangor

Email: Shahmievacation@gmail.com

Telephone : 03-6158 6313
Fax: 03-6158 6313

Registered member with :

Malaysia Tourism Ministry 9835

SSM: 1243721-A

VISITOR COUNTER

Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
Pakej Honeymoon,Pakej BulanMadu,Pakej Bulan Madu ,Pakej honeymoon Bali
  • call-now-new-01
  • whatsapp-1
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

NOTIFIKASI 

Bermula 1 May 2019 ,Kapal Gemini di pindahkan ke pelabuhan lain untuk memberikan khidmat pelayaran mewah di perairan Hong Kong ,Oleh itu pelanggan di Malaysia berpeluang untuk merasai pengalaman pelayaran yang lebih mewah dengan pelancaran Kapal Genting Dream Cruise yang berpangkalan di Singapore

Boleh lihat  DISINI untuk pakej-pakej dan gambar Dream Cruise yang di nobatkan sebagai kapal persiaran mewah pertama yang bercirikan Asia, termasuk dapur Halal yang di iktiraf oleh JAKIM

Genting Dream Cruise

1935128_orig.jpg

JOM NAIK STAR CRUISE GEMINI ( PT KLANG-PHUKET-PENANG) 


Wah, atas permintaan ramai , SSG GEMINI Cruise kini kembali untuk pakej perjalanan cruise ke destinasi terindah di Laut andaman , kita akan melawat Phuket dan Krabi !!!


Kenapa best sangat naik cruise ni ?? 
1) ✈ Konsep perjalanan tanpa penerbangan tetapi dapat melawat ke Phuket dan Langkawi dalam satu percutian , hebat bukan ?? Kalau beli tiket dah berapa banyak kos lagi tu nak kejar flight lagi . Tempoh masa 4Hari 3malam ni memang rileks dan tersusun je .

2) Konsep santai dan tidak terkejar-kejar dalam kapal persiaran ,makanan pula dihidang 5 kali sehari ( biar betul ni?) ye, sarapan/ makan tengahari/minum petang/makan malam/Supper ---eh ,kalau lapar juga tak tahulah ye.

3) Dah tanya pasal makan , Konsep restauran adalah 'No Pork and Lard' Manakala sumber daging adalah Halal dari pembekal Malaysia .Makanan mesti lah sedap dan terbaik , dengan resipi antarabangsa untuk tekak semua kaum dalam kapal ni , masa ni la nak rasa rempah dan resipi dari benua lain yang pastinya banyak pilihan makanan termasuklah makanan untuk tekak orang Malaysia ni

4)  Dah atas kapal pelayaran ni , semuanya di jaga oleh staff bertaraf antarabangsa, kalau nak aktiviti atas kapal ada macam-macam boleh buat , ada swimming pool , bilik karaoke, bilik sukan indoor, ada jacuxi, ada Jogging Track,ada Gymnasium , Kedai membeli belah mestilah ada untuk kak jah tu, lepas tu aktiviti harian dah siap jadual akan dikendalikan oleh staff termasuklah kelas aerobik,kelas tarian ,kelas lipat tuala, aktiviti keluarga pun disediakan..So , kalau tak join aktiviti ni kira rugilah peluang tu sebab dah tak dapat di darat nanti.

5) Persembahan harian ni memang lahh wajib hadir ye..ada persembahan lawak,persembahan silap mata,pertunjukan bakat,akrobatik pun ada..Siap bawak captain kapal untuk meraikan semua tetamu yang ikut dalam pelayaran tersebut.Hari terakhir ada jamuan perpisahan istimewa untuk semua.memang menarik.
.
6) SSG GEMINI Cruise ni menggunakan matawang Ringgit Malaysia ,baru lahh rasa macam orang tempatan je kan?..Tapi passport wajib bawa ye sebab kita akan masuk ke Thailand dan pulang ke Port Klang
.
6) Rasanya pakej ni mahal tak?? jeng jeng, Kalau admin cakap dalam anggaran RM 1,400 je seorang korang percaya tak?? di bawah admin bagi harga pakej 4hari 3malam ni ..Harga sangat lah mampu bagi sesiapa yang teringin , kalau berminat nak duduk bilik dengan tingkap kami ada harga dia, yang paling rendah adalah Kabin tanpa tingkap ,tapi jangan risau ,semua keistimewaan dalam kapal tetap lah sama ye..
.
7) Pelayaran kita akan berlepas setiap hari Ahad dan kembali pada hari Rabu , Pelepasan dari Jeti Swettenham Pulau Pinang ( George Town) , Tempoh pelayaran selama 4 Hari dan 3 Malam sahaja.
.
Oklah , Dah berminat ke belum ni? Promosi pembukaan ni - Admin bagi 100 peserta terawal sahaja ok ( kira habis kat sini je tau -janji dulu) 

⚓Berita Luar Biasa-Cruise Port Klang -Phuket -Langkawi/Penang Kembali
🚢 Pelanggan yang di Hormati, bermula November 2018 ,Kapal Superstar Gemini akan memulakan 
pelayaran sulung berpangkalan di Port Klang !!🚢

#Destinasi Laluan
🇲🇾 Port Klang /🚣‍♂ Langkawi /🇹🇭 Phuket

 

#Pilihan Laluan
📆  4 Days 3 Night 


* Option 1 * Port Klang – Phuket – Langkawi – Port Klang
* Option 2 * Port Klang – Phuket – Penang – Port Klang

 

#Pilihan Harga 
✴✴ WEEKDAY ,RM 1,199 Per person for Inside Stateroom cabin (Weekday Cruise)
✴✴ WEEKEND ,RM 1,279 Per person for Inside Stateroom cabin (Weekend Cruise)

 

#Gemini Cruise package include

  1. Cruise Accommodation/Cabin

  2. Meals ( up to 5 Times perday)

  3. Cruise entertainment daily

  4. Cruise Facilities 

  5. Cruise activities for all guests

  6. Embarkation to each destination on cruise route 

  7. ( Port Klang / Langkawi / Phuket)

#Cruise Speciality 

  • Family Gathering

  • Company Trip

  • Aniversary Trip

  • Honeymoon Trip

  • Special Gift to Family /Parent

  • Family gateaway

  • New Cruise experience at promotion rate 

 

 

🤝 Book Today for special discounted price 🤝
Klik link ...www.wasap.my/60108008303/Gemini-Cruise-promo
Klik link ...www.wasap.my/60106000300/Gemini-Cruise-promo

 

 

Shahmie Travel & Tours (KPKLN 7301)
#Registered Travel Agent | We specialised in cruise product since 2013 
https://www.facebook.com/pakejcruise/

10 SEBAB ANDA PERLU NAIK GENTING CRUISE
 

PELAYARAN BEBAS

 

SSG GEMINI Cruise merupakan perintis di rantau ini bagi pelayaran bebas, yang bermaksud kebebasan sepenuhnya di atas kapal!

Anda boleh makan apa sahaja jenis masakan yang disediakan dan melakukan apa sahaja aktiviti kesukaan anda, bila-bila masa anda inginkan atau anda sekadar beristirehat tanpa berbuat apa-apa.

 

HIBURAN BERTARAF DUNIA

SSG GEMINI Cruise   menyediakan anda dengan pelbagai aktiviti hiburan bertaraf dunia di atas kapal, semuanya demi untuk menawarkan anda pengalaman yang memuaskan dan pelbagai, untuk memastikan anda pulang dengan kenangan terindah sekali.

 

Ini termasuklah dari persembahan artis-artis antarabangsa yang telah memenangi pelbagai anugerah kepada krew-krew produksi pertunjukan bernilai jutaan ringgit dan banyak lagi!

Semak sorotan terkini berdasarkan pakej SSG GEMINI Cruise  yang disediakan.

Exceptional entertainment

When it comes to entertainment, Dream Cruises delivers like nobody else. Expect signature live shows, incredible performances, and state-of-the-art technology.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PELBAGAI PILIHAN MAKANAN 

 

​Sehingga 5 Hidangan Lengkap Setiap Hari !!

Chef pakar kami amat bersemangat untuk menyediakan hidangan yang paling lazat sahaja, yang terdiri daripada masakan eksotik Asia dan China, benua Eropah.Itali ,Jepun, India dan banyak lagi.

 

Datanglah dan puaskan selera anda dengan pelbagai jenis hidangan gastronomi di atas kapal Dream Cruise! Semak pilihan makanan yang berbeza yang disediakan di dalam kapal SSG GEMINI Cruise  !

 

Tiada formaliti atau perbezaan pangkat dan jawatan.

 

Sekadar menjadi diri sendiri dan berhibur dan beristirehat dengan cara anda. Seperti namanya, pelayaran bebas anda!

The ultimate culinary journey

35 restaurants and bars encapsulate the very best flavours from around the world.

PELBAGAI KEMUDAHAN REKREASI

 

Untuk Riadah & Sukan Yang Menarik!

​Dengan adanya pelbagai kemudahan rekreasi yang dibina seperti spa, bilik permainan kanak-kanak, golf mini, kolam renang, gimnasium, rumah-foto dan pebagai macam lagi kemudahan lain, terdapat banyak aktiviti menghiburkan tanpa henti disini, menyeronokkan dan mempersonakan!

 

Nikmati kemudahan-kemudahan menarik yang disediakan di Kapal SSG GEMINI Cruise  

 

LAYANAN PELAYARAN MENAKJUBKAN

 

Pengarah Pelayaran Yang Menakjubkan & Krew-Krew Antarabangsa!

​Terdiri daripada 40 orang krew dari pelbagai kewarganegaraan, Kapten Kapal Scandavia tersebut dan pegawai-pegawainya, juga anak-anak kapal yang ada adalah antara pengalaman menarik yang akan terpahat di dalam memori para pelayar untuk dibawa pulang kelak!

 

TEMA YANG MENGUJAKAN DAN MENYERONOKKAN

 

​Program-Program Yang Dibuat Khas Untuk Semua!

 

Program-program dan kepelbagaian tema yang menyeronokkan seperti perkhemahan percutian atau laut, sambutan red-hot Fiesta, Program Kesihatan, Kecergasan & Spa, Pelayaran Perkahwinan, dan sebagainya telah diaturkan untuk semua!

 

Tidak kira ianya untuk keluarga, untuk warga emas, kanak-kanak, pasangan dan malahan kumpulan-kumpulan korporat, akan terdapat sesuatu yang bersesuaian untuk dinikmati!

 

BERSANTAI DAN BERSENANG

 

Alami pengalaman penuh ketenangan di spa eksklusif SSG GEMINI Cruise . Sauna yang ada akan membantu anda untuk detoxifikasi dan tukang urut terlatih kami boleh menghilangkan tekanan anda.

Genting Dream juga lengkap dengan kolam renang di luar termasuk 2 kolam awam untuk kegunaan peserta pelayaran

 

BERHIBUR DAN BERSERONOK

Bukan relaksasi namanya tanpa rekreasi. Itulah sebabnya mengapa SSG GEMINI Cruise  memiliki Skyline KYV, medan terbuka untuk berkaraoke dimana anda boleh menyerlahkan bakat anda sebagai bintang rock sejati.

 

Anda juga boleh melenggokkan badan di lantai tarian di medan terbuka kami atau menyaksikan persembahan bertaraf antarabangsa di Stardust Lounge kami.

 

JUADAH YANG MENYELERAKAN

Tidak ada keinginan makan yang akan terbiar begitu sahaja kerana SSG GEMINI Cruise   menempatkan 8 buah bar premium dan pelbagai restoran.

 

Mereka menawarkan pelbagai hidangan masakan klasik yang tak terhitung jumlahnya dari seluruh dunia, disediakan secara mahir oleh chef-chef kami yang telah memenangi banyak anugerah masakan.

 

Pelayaran kami menawarkan pengalaman menyeluruh yang anda boleh nikmati sehingga lima waktu makanan percuma setiap hari.

 

MIMPI INDAH & NYAMAN

Katil yang empuk dan Tilam yang gebu , Pastinya membuatkan anda tidur lena sepanjang perjalanan dan memberikan ruang rehat yang secukupnya semasa pelayaran bersama SSG GEMINI Cruise  .

Dengan pilihan cabin kapal yang sangat pelbagai , anda jangan terkejut sekiranya kemudahan bilik dan cabin setanding dengan bilik Hotel bertaraf 5 Bintang ..Pilihan Suite dan Deluxe Room sangat berbaloi dengan pengalaman yang akan di nikmati sepanjang perjalanan bersama Dream Cruise ini.